زولبیا و بامیه
مواد لازم
نشاسته : 200 گرم
ماست : 200 گرم
آرد
روغن جامد
جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک : یک سوم قاشق چایخوری
آب لیمو : دو قاشق سوپخحوری
شکر : نیم کیلو
طرز تهیه زولبیا :
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد
را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف
شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره
مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع
اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و
روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می
کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از 10 دقیقه آن را خارج می کنیم .
طرز تهیه بامیه :
ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می
زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید ، سپس روغن را به ان اضافه می کنیم و
مرتب هم می زنیم ( حدود 3 دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید .
پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم
تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود . برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود
بگیرد بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .
سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می
ریزیم . بایمه ها را هنگام سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند ،
بامیه هار ا از روغن خارج کرده و داخل شربت می ریزیم و چند دقیه در شربت
نگه می داریم
خوب بود